Prima pagină » Mirel Manea, de neoprit! A câștigat pentru a doua oară concursul pentru postul de manager al Filarmonicii ”George Enescu”
Știri locale

Mirel Manea, de neoprit! A câștigat pentru a doua oară concursul pentru postul de manager al Filarmonicii ”George Enescu”



A fost vedeta Balului din Monaco și Dubai, este printre puținii care a cântat în Colosseumul din Roma și în fața Papei, iar acum se pregătește să reinventeze internațional filarmonica de stat din județul în care s-a născut geniul George Enescu.

Filarmonica ”George Enescu” Botoșani a primit o a doua șansă de a-l avea pe artistul-ambasador cultural Mirel Manea ca manager, fiind cel mai cunoscut artist din județ la nivel internațional.

Acesta a câștigat pentru a doua oară în 2022 postul de manager al Filarmonicii ”George Enescu”, după ce primul concurs a fost anulat din cauza unor aspecte de organizare.

În toate drumurile mele nimic nu m-a oprit. M-a susținut bucuria. În cele mai grele momente din viață, am ştiut s-o găsesc mergând cântând și nimic nu m-a oprit. Tot ce mi-am dorit, s-a întâmplat. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu si îngerilor mei din cer! Astăzi, 6.06. 2022, pentru a doua oară am castigat concursul de Director al Filarmonicii “ George Enescu” Botoșani si prevăd o renaştere a instituției și a concertelor noastre. Ne propunem să ne reinventăm şi să o facem complet altfel, extrem de dens şi intens, aproape de public şi foarte recunoscători că putem reumple inimile oamenilor cu frumuseţe”, a declarat îndrăgitul Mirel Manea.

Decorat de Armata Română cu ordinul ”Sabia lui Ștefan cel Mare”, a cântat în fața Papei Ioan Paul al II-lea, la Comisia Europeană, din New York și Miami, în Dubai și Italia, este considerat la Vatican un ambasador cultural al județului Botoșani, aceasta este, pe scurt, descrierea prim-trompetistului care a devenit manager al Filarmonicii cu numele uriaș pe plan mondial ”George Enescu”.