Prima pagină » VIDEO Valeriu Iftime a depus candidatura pentru președinția CJ Botoșani: ”Vreau să dau această instituție oamenilor”
Politică

VIDEO Valeriu Iftime a depus candidatura pentru președinția CJ Botoșani: ”Vreau să dau această instituție oamenilor”

Județul Botoșani este singurul din țară după Revoluție unde omul de afaceri care plătește cele mai multe taxe și impozite din business-urile pe care le conduce este și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele PNL Botoșani, și-a depus dosarul de candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, alături de toată lista de consilieri județeni.

”Nu am nimic de ascuns, nu am nevoie de nimic, vreau să dau această instituție oamenilor. Oamenii trebuie să înțeleagă că dacă au o problemă o pot spune la Consiliul Județean. Nu vream nimic material, nu vreau nimic pentru notorietate, îmi pun toată experiența mea în această activitate. 13 este cu noroc pentru mine, cred că vom avea 13 consilieri județeni. Să iasă lumea la vot, indiferent pentru cine votează, să iasă la vot”, a declarat Valeriu Iftime.

Cătălin Flutur, candidatul PNL la funcția de primar, a fost alături de Iftime la depunerea candidaturii pentru Consiliul Județean.

Valeriu Iftime deschide și lista pentru CJ a PNL Botoșani, pe locul doi fiind avocata Ionela Aiftincă, urmată de Constantin Bursuc din Dorohoi, inginerul Mihai Viciriuc, antreprenorul ANdrei NEnișcă, expertul în administrație publică Alin Corduneanu, inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc, actualul vicepreședinte al CJ Bogdan Dăscălescu, antreprenorii Luciana Buliga, Marian Bidașcă, Gabriel Timofte și Sergiu Zvâncă, juristul Gelu Graur, medicul veterinar Lucian Aroșoaie și inginerul Cătălin Boboc.