Prima pagină » Trufin și șefii de la Apa, la Ministerul Fondurilor europene. ”Am asigurat liantul dintre autoritățile centrale și Nova Apaserv la inițiativa doamnei președinte Federovici”
Administrație Știri locale

Trufin și șefii de la Apa, la Ministerul Fondurilor europene. ”Am asigurat liantul dintre autoritățile centrale și Nova Apaserv la inițiativa doamnei președinte Federovici”



Șefii companiei de apă a județului, Nova Apaserv, s-au întâlnit cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, pentru a afla ce trebuie să facă pentru a accesa banii europeni destinați extinderii rețelelor de apă și canalizare.

Aceștia au fost însoțiți de senatorul Lucian Trufin.

”Astăzi, împreună cu domnii directori ai companiei SC NOVA APASERV SA, Liviu Ștefan și Doru Constantin, am purtat o discuție constructivă cu ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, domnul MARCEL BOLOȘ, în vederea obținerii finanțării necesare. Întâlnirea de lucru s-a concretizat în trasarea unui plan de acțiune, stabilindu-se etape precise, termene și măsuri ulterioare pentru îndeplinirea obiectivelor prin Programul Operațional de Infrastructură Mare și Programul Operațional de Dezvoltare Durabilă. Ne-am bucurat să constatăm că nevoile județului Botoșani sunt înțelese și abordate cu profesionalism de conducerea Ministerului. Am asigurat liantul dintre autoritățile centrale și managementul Nova Apaserv la inițiativa doamnei președinte a Consiliului Județean, DOINA FEDEROVICI. Sunt convins că această colaborare, prin implicarea tuturor factorilor de decizie, de la Parlament și Guvern până la autoritățile publice județene și locale, va avea rezultatele pe care cetățenii le așteaptă”, a declarat Lucian Trufin.