Prima pagină » VIDEO-FOTO Killa Fonic a făcut un show de senzație la Dorohoi. Azi vor cânta Antonio Pican și Andia
Administrație Știri locale

VIDEO-FOTO Killa Fonic a făcut un show de senzație la Dorohoi. Azi vor cânta Antonio Pican și Andia



 

Copiii și tinerii din Dorohoi și din împrejurimi s-au distrat maxim la concertul Killa Fonic organizat de Primăria Municipiului Dorohoi cu ocazia Zilelor Copilului 2022.

Vineri, în a treia zi a celor cinci zile destinate copiilor din Dorohoi au fost concursuri de cros, finale la grupele de fotbal și concursul Micul Pompier, iar apoi pe scena de lângă Primărie au concertat Grupul Voces, Ansamblul ”Mugurelul”, Yanis Pavel și vedeta serii a fost fără niciun dubiu KILLA FONIC.

Mii de copii și tineri au asistat la concertul KILLA, au cântat cu acesta și au făcut un spectacol superb.

Rapperul KILLA FONIC, care este și compozitor, a colaborat inclusiv cu Delia, Irina Rimes, Adda, Smiley, Connect-R, Liviu Teodorescu, Damian Drăghici sau Roxane pentru melodii difuzate intens la radio și cu vizualizări bune pe YouTube. Acesta are și parteneriate în domeniul social, cum ar fi cel cu ING Bank împotriva urii pe internet.

Astăzi la Dorohoi vor concerta Antonio Pican și Andia & Band, alți artiști pe placul copiilor și tinerilor.

Zilele Copilului 2022, organizate de Primăria condusă de Dorin Alexandrescu, se desfășoară în perioada 1-5 iunie, iar numele celor care urcă pe scenă a fost stabilit în urma consultării primarului cu tinerii din Dorohoi.