Prima pagină » A murit Tiberiu Furdui, unul dintre polițiștii legendari ai județului
Știri locale

A murit Tiberiu Furdui, unul dintre polițiștii legendari ai județului

 

În noaptea de miercuri spre joi, a decedat comisarul șef (r) Tiberiu Furdui, unul dintre polițiștii legendari ai Inspectoratului de Poliție Județean, cel care a fost ani buni purtătorul de cuvânt al instituției, după care a activat în cadrul Direcției Generale Anticorupție înainte de pensionare.

Originar din Deva, Hunedoara, Tiberiu Furdui a fost unul dintre cei mai apreciați polițiști din Botoșani de după Revoluție și începutul anilor 2000, fiind un om cult, cu dragoste pentru lectură și filosofie. 

Acesta a avut un singur fiu, chef bucătar Silviu Furdui, iar soția sa este Tatiana Furdui, manager al companiei Prodalcom.

 

”Ai plecat, Tibi dragul meu! Discret, așa cum ți-a fost viața! Ai fost în primul rând cel mai bun prieten, ai iubit mult oamenii deși îi vedeai tot mai puțin. Nu te-a lăsat sănătatea ta precară din ultimii 20 de ani. Ai fost pentru copii și nepoțica, tată și bunicul cel vesel și bun. Știu că în sufletul tău ai fi dorit poate să fii în Tisa ta natală, dragostea vieții tale, însă respectul față de mine te-a determinat să te lași în voia mea. Drum bun dragul nostru, OM iubit de toți cei ce l-au cunoscut”, a scris Tatiana Furdui pe contul său de Facebook.

 

Și Silviu Furdui a postat câteva rânduri în aceste momente grele pentru el și familia sa:

”Multe sunt de neinteles! Asa cum e si ziua de azi in care tu tata ne-ai parasit.Neinteles ai fost si atunci cand spuneai cat de mult iubesti Ardealul cu obiceiurile lui,cu toate ca m-ai calauzit in asta viata aici,pe pamant moldovenesc.Doar bunatatea ta a fost de inteles si apreciata de toti!De inteles a fost si iubirea ta fata de familie si mai aproape de prezent,dragostea fata de nepotica ta. Eu nu am cum sa te uit ca te gasesc in tot si in toate,in cartile tale si in toate povestirile ce au fost spuse de tine! Drum lin om bun !”.

 

 

Tiberiu Furdui va fi înmormântat în Vorona, în data de 5 iunie, la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din Vorona Centru, începând cu orele 12.

Dumnezeu să-l ierte!