Prima pagină » VIDEO Ați circulat azi greu cu mașinile prin Botoșani? A fost din cauza politicienilor care s-au înghesuit să apară în pozele unei ceremonii nobile
Știri locale

VIDEO Ați circulat azi greu cu mașinile prin Botoșani? A fost din cauza politicienilor care s-au înghesuit să apară în pozele unei ceremonii nobile



 

Ceremonia prilejuită de Ziua veteranilor de război a blocat orașul din cauza restricțiilor de circulație pe strada Cuza Vodă. 

Ocazia politicienilor de a face fotografii alături de armată în văzul publicului (alegătorilor) a dus la ambuteiaje care au făcut ca nici taxiurile și nici autobuzele sau maxi-taxi să nu poată ajunge la timp în cursele lor. Totul ar fi putut fi făcut fără restricțiile de circulație sau organizat în Centrul Istoric unde NU SE ÎNTÂMPLĂ NIMIC. 

Restricțiile de pe Cuza Vodă au coincis cu blocarea totală a parcării din fața Urban Serv, din Centrul Vechi, astfel că și găsirea unui loc de parcare a fost o loterie.

Pe Calea Națională, de la Biserica Sfântul Ilie și până la bazar a fost un coșmar pentru șoferi. Timp de mai bine de o oră, nici măcar ambulanța nu a putut trece.

În tot acest timp, Piața 1 Decembrie din Centrul Vechi era pustie, locul fiind ideal pentru astfel de ceremonii fără a bloca orașul.