Prima pagină » Primăvara vine la Happy Cinema cu o super ofertă de familie
Știri locale

Primăvara vine la Happy Cinema cu o super ofertă de familie



 

Împarte bucuria de a petrece timp de calitate cu cei dragi! Timpul petrecut alături de familie este cel mai valoros, iar atunci când dorești să organizezi o activitate plăcuta și pentru cei mici, dar și pentru cei mari, o ieșire la cinema nu are rival.

              Pentru a face experiența ta și mai plăcută, din 18 aprilie, la Happy Cinema din Uvertura Mall poți să ceri la casa de bilete Pachetul de Familie, valabil pentru vizionarea oricărui film de animație, împreună cu cei mai tineri membrii ai familiei.

 

              Alege pachetul potrivit pentru tine:

              Pachet de familie pentru două persoane: 34 lei

              Pachet de familie pentru trei persoane: 51 lei

              Pachet de familie pentru patru persoane: 68 lei

 

              Sonic 2, Roșu Aprins, Iepurele-Găină și Hamsterul Întunericului, Băieții Răi, Inimă de Foc: Neînfricata sunt câteva dintre titlurile care rulează deja la Happy Cinema sau urmează sa ruleze și pe care le poți viziona beneficiind de oferta de familie.

 

Bine de știut:

Pachetul de familie este permanent, disponibil în orice zi a săptămânii.

Pachetul de familie este valabil doar pentru filme de animație și se poate achiziționa doar la casele de bilete din cinematograf.

Este o oferta de grup și implică prezența a cel puțin unui copil cu vârsta maximă de 10 ani și a cel puțin unui adult.

Prețul pachetului nu include costul ochelarilor 3D.

Oferta nu se cumulează cu alte oferte și reduceri oferite de cinematograf.

Programul filmelor este pe https://happycinema.ro/happy-botosani/program

 

              Bucură-te de filmele de animație ale primăverii, de prețurile speciale și mai ales de timp cu cei dragi alegând oricare dintre pachetele de familie!

 

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în opt orașe: București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park), Bacău (Hello Shopping Park), Vaslui (Silver Mall) și Botoșani (Uvertura Mall). În curând vor fi deschise două noi locații, în Slobozia (Ialomița Shopping Center) și București (Colosseum Mall). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro