Prima pagină » Primarul Andrei despre investiția de 500.000 euro pe terenul de lângă fostul ștrand din parc: ”Gândită ca o extindere a celui mai mare parc”
Administrație Știri locale

Primarul Andrei despre investiția de 500.000 euro pe terenul de lângă fostul ștrand din parc: ”Gândită ca o extindere a celui mai mare parc”



 

Bălăriile de pe terenul de lângă fostul ștrand din parc vor fi transformate în cel mai modern loc din interiorul municipiului Botoșani pentru sport și recreere.

Primarul Cosmin Andrei a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la lucrările cu o valoare de 500.000 euro care se derulează pe acel teren de lângă Parcul ”Mihai Eminescu”.

Acesta susține că totul a fost gândit ca o extindere a parcului.



 

 

”Botoșănenii vor avea la dispoziție un nou spațiu unde să-și petreacă timpul în aer liber. Se lucrează într-un ritm susținut la amenajarea unei noi zone de recreere, pe strada Vârnav nr. 17 A, gândită ca o extindere a celui mai mare parc din oraș, „Mihai Eminescu”. În locul unui teren degradat, neutilizat, va fi zonă de agrement și de petrecere a timpului liber, cu spațiu verde, alei, bănci smart, fântână arteziană sau spații pentru activități sportive și de recreere”, a postat primarul Cosmin Andrei.

 

Lucrările au o valoare de 2,5 milioane lei și vor fi finalizate în august 2023.