Prima pagină » VIDEO Andrei dă vina pe Flutur pentru licitația anulată la Teatru și pentru că renunță la 40 milioane euro pentru tramvaie
Administrație Știri locale

VIDEO Andrei dă vina pe Flutur pentru licitația anulată la Teatru și pentru că renunță la 40 milioane euro pentru tramvaie




Primarul Cosmin Andrei a susținut astăzi o conferință de presă în care dă vine pe fostul edil-șef Cătălin Flutur pentru eșecul licitației pentru stabilirea firmei care să reia lucrările la Teatrul ”Mihai Eminescu” și pentru că a anulat licitația de 40 milioane euro pentru modernizarea sistemului de transport cu tramvaie.

”Ce a făcut domnul primar Flutur în ultimii 4 ani?… De ce nu a făcut din 2019 până în 2020 licitația pentru tramvaie? … De ce nu a făcut Teatrul cât a fost primar?”, sunt doar câteva întrebări pe care primarul Cosmin Andrei a anunțat că i le va adresa lui Cătălin Flutur în prima ședință ordinară de Consiliu Local.

Primarul Cosmin Andrei a explicat în detaliu situația la cele două mari proiecte, cel al reabilitării Teatrului Mihai Eminescu – unde valoarea a crescut la aproape 15 milioane de euro și unde licitația se va relua, și la cel de 40 milioane de euro pentru tramvaie și unde susține că Primăria nici nu are bani și nici nu mai are timp să îl implementeze.

Spre exemplu, de la ultima conferință de presă pe tema tramvaielor au trecut șase luni, timp în care putea fi făcută partea de proiectare și mai ara un an și opt luni la dispoziție pentru modernizare, adică mai puțin de o lună pentru fiecare kilometri de linie de tramvaie modernizat.