Prima pagină » Achiței îl compară pe Andrei cu Macaleți: ”Cea mai slabă conducere. Genul acesta de film l-am văzut la CJ”
Administrație Politică Știri locale

Achiței îl compară pe Andrei cu Macaleți: ”Cea mai slabă conducere. Genul acesta de film l-am văzut la CJ”




 

Senatorul Cristian Achiței, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani, pune semnul egal din punct de vedere al realizărilor în administrație între Cosmin Andrei, actualul primar al municipiului Botoșani, și Costică Macaleți, fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani.

 

Prezent în emisiuna Dosarul Zilei, moderată la Tele M de Răzvan Sauciuc, Achiței a declarat că fuga de răspundere în a lua decizii și lipsa de realizări de la Primărie seamănă izbitor de mult cu ce s-a întâmplat în mandatul 2016-2020 de la Consiliul Județean, când președinte a fost Costică Macaleți.

 

”În 2016 la CJ am spus că este cea mai slabă conducere executivă a Consiliului Județean. Acum o spun la Primăria municipiului Botoșani: este cea mai slabă conducere executivă. Să mă contrazică cu fapte, nu cu vorbe. Genul acesta de film l-am văzut la CJ, când nimicul PSD-ist s-a arătat în toată splendoarea lui, așa se prefigurează să fie și în municipiu. Botoșani a urcat mult în dezvoltare până în 2012, când au venit mulți bani europenei, după 2012, odată cu instalarea USL și mai ales a PSD-ului în Primăria Botoșani, a fost un declin și există un personaj comun de când Botoșani e în declin, indiferent că a fost Portariuc sau Flutur, iar el este Cosmin Andrei. El pare într-o bătălie care nu este a botoșănenilor”, a declarat Cristian Achiței.

Acesta a acuzat lipsa de curaj și de viziune în cazul investiției de 80 milioane euro din fonduri europene pentru modernizarea sistemului de transport cu tramvaie și acuză că primarul Andrei știe suspect de multe detalii despre acțiunile firmelor private care au depus oferte pentru reabilitarea Teatrului ”Mihai Eminescu” în relația cu alte instituții ale statului, respectiv faptul că primarul a anunțat cu vreo două săptămâni înainte o contestație a unei firme private la o decizie a unei autorități centrale.