Prima pagină » Junior Motorsport, sâmbătă la Aquaparkul Cornișa. Dacă ai un copil pasionat de motorsport, ai ocazia să îi transformi visul în realitate
Știri locale

Junior Motorsport, sâmbătă la Aquaparkul Cornișa. Dacă ai un copil pasionat de motorsport, ai ocazia să îi transformi visul în realitate



 

Copilul tău este pasionat de motorsport? Crezi că această pasiune este prea costisitoare? La Botoșani ajunge Junior Motorsport în acest week-end, proiectul care vine în întâmpinarea copiilor și tinerilor pasionați de motorsport și care oferă soluții la bugete rezonabile.

 

”Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor și tinerilor care doresc să intre în lumea motorsportului, păstrând totodată bugete rezonabile. A luat ființă în București, în februarie 2021, la inițiativa lui George Ladopoulos, un pilot cu experiență, copilot și organizator de evenimente.

După primul an competițional cu rezultate excelente, unde copiii fără o experiență anterioară în pilotaj au reușit să ocupe mai multe podiumuri în categoria lor de vârstă, a venit momentul ca acest proiect să se extindă în toată țara pentru a da tuturor posibilitatea să intre în lumea magică a competițiilor auto.

Așadar, dacă ești interesat de un astfel de pas pentru copilul tău, te invităm pe data de 26 martie în Parcul de agrement CORNIȘA AQUAPARK&SPORTS, în fața patinoarului, pentru prezentarea acestui proiect începând cu ora 12.00.

Programul, pe lângă prezentarea proiectului, va oferi copiilor posibilitatea de a parcurge traseul de slalom pe scaunul de copilot, lângă un copil-campion din echipa Junior Motorsport. Evenimentul se realizează cu sprijinul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement.

Vă rugăm să confirmați prezența la numărul de telefon 0728373727 până la data de 25 martie”

Echipa Junior Motorsport

Eugen Talpalariu