Prima pagină » Restaurant de TOP deschis la Botoșani! GREY, locul în care carnea de vită, peștele, fructele de mare și vinul sunt vedete
Economic Știri locale

Restaurant de TOP deschis la Botoșani! GREY, locul în care carnea de vită, peștele, fructele de mare și vinul sunt vedete



Din această săptămână, municipiul Botoșani a câștigat un nou restaurant de TOP prin deschiderea Restaurantului GREY, pe Pietonalul Unirii, lângă Muzeul de Istorie.

Elegant, într-un stil menit parcă să respecte apropierea de frumoasa clădire a muzeului, dar modern și amenajat cu mult bun-gust, restaurantul GREY se poziționează din start în clasa premium.

Astfel, fie că vreți un prânz sau o cină în familie, ori aveți o întâlnire de business, Restaurantul GREY este alegerea ideală.



Bucătăria Grey, dotată cu aparate noi de ultimă generați, este condusă de un chef cu o experiență de zeci de ani la cel mai înalt nivel în domeniu. Preparatele cu care GREY vine în Botoșani sunt menite să încânte clienții cu cele mai sofisticate gusturi, peștele și fructele de mare, dar mai ales carnea de vită de cea mai bună calitate aleasă cu grijă de la un procesator local sunt elementele prin care acest restaurant se distinge de celelalte.

”Nu avem feluri de mâncare pe care oricine le face acasă pentru că ieșitul la restaurant înseamnă altceva, pe lângă ambianță trebuie să fie și cu farfurii cu preparate care să fie mai greu de gătit acasă, care să te răsfețe și să îți aducă acea stare de spirit spre care tindem toți când ieșim în oraș la restaurant”, au precizat reprezentanții Restaurantului GREY. Fie că vorbim de un tartar de vită sau unul de somon în stil mediteranean, fructe de mare gătite în cele mai interesante combinații, gama de preparate GREY vă vor încânta.

Mai puțină bere, mai mult vin! Acesta este ținta Restaurantului GREY, dar barul GREY are și bere și tărie, doar că vinul este ”regele” pentru că este singurul aliment viu. Zeci de sortimente diferite aranjate după culori, roșu, roze și alb, ținute la temperaturile recomandate de producători vă așteaptă în Restaurantul GREY pentru a se combina perfect cu preparatele delicioase din farfuriile pregătite de echipa din bucătăria GREY.

Cafeaua este preparată cu un espressor de ultimă generație la care se folosește cea mai proaspătă cafea boabe râșnită pe loc, cremozitatea și parfumul cafelei fiind unice.

Rezervări la Restaurantul GREY se pot face la numărul de telefon 0770126126