Prima pagină » O femeie de afaceri și o avocată au licitat pentru un tablou al lui Liviu Șoptelea. Banii vor fi donați Crucii Roșii pentru refugiații din Ucraina
Știri locale

O femeie de afaceri și o avocată au licitat pentru un tablou al lui Liviu Șoptelea. Banii vor fi donați Crucii Roșii pentru refugiații din Ucraina




Un tablou pictat de îndrăgitul Liviu Șoptelea a fost disputat într-o licitație caritabilă de către o femeie de afaceri și o avocată. 

Câștig de cauză a avut femeia de afaceri, care și-a adjudecat tabloul pentru suma de 2500 de lei.

Banii vor ajunge în conturile Crucii Roșii pentru refugiații din Ucraina.

Opera lui Liviu Șoptelea poartă numele ”Livada înflorită” și a ajuns la femeia de afaceri, cea care este o admiratoare a artistului botoșănean.

Licitația s-a derulat pe contul de Facebook al lui Liviu Șoptelea și s-a întins până după miezul nopții trecute. Cele două doamne au răspuns provocării pictorului Liviu Șoptelea de a susține prin artă refugiații războiului din Ucraina, dincolo de implicarea efectivă în ajutorarea ucrainencelor cu copii care au fugit să își salveze viețile din calea bombardamentelor rusești.

Femeia de afaceri și familia ei s-au implicat atât prin distribuirea de alimente și alte produse către refugiați, cât și prin cazarea acestora.