Prima pagină » Sala de sport din Darabani, pregătită cu paturi pentru refugiații ucraineni: ”Suntem cu toții solidari cu poporul ucrainean”
Știri locale

Sala de sport din Darabani, pregătită cu paturi pentru refugiații ucraineni: ”Suntem cu toții solidari cu poporul ucrainean”



 


Mobilizare exemplară în orașul Darabani, cel mai nordic oraș din România, din partea localnicilor și a autorităților.

 

Primăria Darabani a publicat pe contul de Facebook imagini din Sala de Sport care a fostr transformată în centru de cazare pentru refugiații din Ucraina.

 

Primarul Alin Gîrbaci a anunțat că menține legătura cu toate autoritățile județene pentru ca organizarea să fie cât mai bună.

 





”Cetățenii s-au mobilizat exemplar la Darabani pentru a veni în sprijinul persoanelor din Ucraina . Mulțumim tuturor pentru exemplul umanitar de care ați dat dovadă.

Dacă aveți la cunoștință situații despre persoane care vin din Ucraina, aflate în dificultate, vă rugăm să îi îndrumați către Sala de Sport Darabani (ieșirea spre Păltiniș).

Număr contact centru : 0712 011 118.

Suntem în permanentă legătură cu:

Prefectura Botoșani

ISU Botoșani

Poliția de Frontieră, și cu toți cei ce pot da o mână de ajutor, încercând să asigurăm sprijin pentru cetățenii ucraineni aflați în tranzit.

Suntem cu toții solidari cu poporul ucrainian!”