Prima pagină » 75 de locuri pentru refugiații din Ucraina pregătite în comuna Mihăileni. ”Ajutorul oferit celui năpăstuit sta la baza umanității și ortodoxiei!”
Administrație Știri locale

75 de locuri pentru refugiații din Ucraina pregătite în comuna Mihăileni. ”Ajutorul oferit celui năpăstuit sta la baza umanității și ortodoxiei!”





Primăria comunei Mihăileni și localnicii au pregătit 75 de locuri de cazare cu masă inclusă pentru refugiații din Ucraina.

 

”Suntem pregătiți! Atât sufletește , administrativ și operativ!

In condițiile catastrofei umanitare ce se derulează in proximitatea comunității noastre in care sunt implicați fratii noștri romani și ucraineni, Primaria Mihaileni , prin colectivul sau și al tuturor oamenilor de bine din comunitate, am organizat Centrul de Primire Sinauti pentru persoanele refugiate, victime ale conflictului ruso-ucrainean.

Având in vedere apropierea de vama Siret ii asteptam pe cei in nevoie cu locație încălzită , toalete , apa calda și hrana in limita a 75 de persoane(cu posibilitate de extindere până la 100 de persoane)!

Contact:

Stefan Apetri: 0730700180

Barbacariu Laurentiu: 0730700170

Sa nu uitam ca ,ajutorul oferit celui năpăstuit sta la baza umanității și ortodoxiei!, Primar Barbacariu Laurentiu.”, se precizează pe contul de Facebook Comuna Mihăileni.