Prima pagină » Buhăianu transmite pe contul de Facebook al lui Rotaru că Teatrul va fi făcut de Andrei în acest mandat și îl acuză pe liderul APP de INTOXICĂRI
Administrație Politică Știri locale

Buhăianu transmite pe contul de Facebook al lui Rotaru că Teatrul va fi făcut de Andrei în acest mandat și îl acuză pe liderul APP de INTOXICĂRI




 

Viceprimarul Bogdan Buhăianu a comentat la o postare a lui Răzvan Rotaru, președintele APP Botoșani, precizând că modernizarea Teatrului Mihai Eminescu va fi finalizată în actualul mandat al primarului Cosmin Andrei.

Rotaru, fost deputat PSD, și-a făcut mai multe selfie-uri în fața clădirii șantier a Teatrului Mihai Eminescu având diferite mesaje, printre care și ”avem cu ce să ne mândrim”, amintind că licitația pentru reluarea lucrărilor a fost anulată. 

 

 


Viceprimarul Buhăianu a comentat la postarea fostului său coleg din PSD și l-a acuzat pe Rotaru de ”intoxicări” în momentul în care îl acuză pe primarul Cosmin Andrei că nu are soluții pentru rezolvarea problemelor.

”Teatrul Mihai Eminescu va fi realizat 100% in acest mandat al primarului Cosmin Andrei 2020-2024. Aceste intoxicări nu- și au sensul și într un final discreditează persoanele care le arunca în spațiul public”, a comentat viceprimarul Buhăianu.

 

Președintele APP Botoșani, Răzvan Rotaru, a anunțat încă din prima parte a săptămânii că licitația pentru Teatrul Eminescu va fi anulată și că nu înțelege de ce Primăria Botoșani insistă să desemneze un câștigător despre care autoritățile centrale suțin că a depus o ofertă cu probleme.

 


 

”Am avut dreptate!!!

Licitatia pentru reabilitarea teatrului Mihai Eminescu a fost ANULATA si toate firmele interesate de lucrare au fost descalificate!!! Dl primar sustine ca ANAP a anulat licitatia, dar va spun ca de fapt ANAP nu poate anula o licitatie. Doar au fost transmise niste notificari primariei Botosani prin care au semnalat probleme existente in documentatie insa specialistii care se ocupa de acest proiect au IGNORAT in totalitate recomandarile facute de ANAP.

Dupa proiectul de reabilitare a liniilor de tramvai la care s-a renuntat, acum se renunta si la reabilitarea teatrului Mihai Eminescu.

Sa ne spuna dl primar la ce proiecte mai vrea sa renunte sau poate vrea sa renunte la toate proiectele si sa plece acasa!!! Sa lase loc altei persoane care stie ce are de facut si care sa nu fie depasita de situatie. Si in cadrul emisiunii Romania te iubesc a mentionat ca nu stie ce sa mai faca”, a postat Răzvan Rotaru pe contul său.