Prima pagină » 700 locuri de parcare noi, 200-400 etajate în spatele blocurilor. ”Noi nu facem festivaluri, nu dăm sute de mii pe ghirlande”
Administrație Știri locale

700 locuri de parcare noi, 200-400 etajate în spatele blocurilor. ”Noi nu facem festivaluri, nu dăm sute de mii pe ghirlande”

Sursa: bihoreanul.ro




Sursa: bihoreanul.ro

Un oraș din județul Botoșani va avea în această toamnă parcări etajate în spatele blocurilor astfel încât mașinile să nu mai stea pe străzi, ci în parcările noi.

Este vorba despre un proiect al Primăriei orașului Săveni realizat, culmea, din fonduri din bugetul propriu, nu europene sau guvernamentale.

Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni, a declarat că acesta este un pariu al său pentru anul 2022 și vizează construirea a 700 de locuri de parcare.

 


”Vom amenaja o parcare în spatele Primăriei în acest an, dar pariul pe care îl am, și dăm drumul la proiect, vom crea locuri de parcare etajate între blocuri în așa fel încât în orașul Săveni, sper să termin proiectul în această toamnă, să nu mai stea mașinile pe stradă ci în parcări. Așa mi se pare civilizat. Între toate blocurile, pe banii primăriei, din fonduri proprii. Vreau să fac 700 de locuri de parcare din care 200-400 vor fi etajate. Am fost ieri printre blocuri cu proiectanții, geo, topi, și au rămas proiectanții să vadă în ce condiții putem să le facem”, a declarat primarul Relu Tîrzioru.


Întrebat cum de are bani în bugetul local pentru o astfel de investiție, Tîrzioru a declarat:
”Noi nu facem festivaluri, nu dăm sute de mii pe ghirlande”.