Prima pagină » Factură uriașă primită de Primăria Flămânzi pentru iluminatul public. Creșterea este de la 14.000 la 59.000 lei
Administrație Știri locale

Factură uriașă primită de Primăria Flămânzi pentru iluminatul public. Creșterea este de la 14.000 la 59.000 lei



 


Explozia prețurilor la energia electrică afectează și instituțiile statului.

Primăria orașului Flămânzi a redus programul de iluminat public după ce factura pentru luna decembrie 2021 a fost uriașă față de cea din ianuarie 2021, creșterea fiind de la 14.000 lei la 59.000 lei.

Primarul Dan Oloeriu a publicat pe Facebook diferențele dintre cele două facturi și care au dus la reducerea programului de iluminat.

 



 

STIMAȚI CETĂȚENI! Știu că în localitate sunt cetățeni nemulțumiți în legătură cu programul iluminatului public care se oprește între orele 23 și 04 dimineața. Suntem nevoiți să facem acest lucru din motive financiare. Costul electricității pentru iluminatului public a crescut față de anul trecut de 4 ori, adică era aproximativ un sfert, față de prezent.

După cum vedeți în fotografiile postate, în ianuarie anul trecut, 2021, am plătit 14 mii lei (140 de milioane lei vechi), iar la sfârșitul anului, pentru luna decembrie, 2021, am primit o factura de 59 mii lei (590 de milioane lei vechi).

Vă rugăm să înțelegeți că suntem nevoiți să aplicăm acest program de iluminat pentru a putea plăti facturile. Împreună. facturile de iluminat cu cele de la instituțiile publice subordonate depășesc 1 miliard de lei vechi/luna”, a declarat primarul Dan Oloeriu.