Prima pagină » CJ și Primăria Botoșani, stand comun la Târgul de Turism al României
Administrație Știri locale Visit Botoșani

CJ și Primăria Botoșani, stand comun la Târgul de Turism al României





După ani buni în care doar Primăria Botoșani încerca să facă promovare turistică prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, de doi ani s-a alăturat și Consiliul Județean acestui demers.

Doina Federovici, președintele CJ Botoșani, a anunțat promovarea ”vizibilă” a obiectivelor turistice din municipiu și județ la Târgul de turism de la Romexpo.

 

 


”Consiliul Județean Botoșani și Primăria municipiului Botoșani, în dorința de a promova destinațiile turistice, cultura, tradițiile și diversitatea gastronomică a județului, vor participa împreună și vor avea un stand comun la #Târgul_de_Turism al #României – Ediția de primăvară 2022, care va avea loc în perioada 24 -27 februarie 2022, Complexul Expozițional #Romexpo București.

Standul de promovare a destinației turistice Botoșani va fi amenajat astfel încât să asigure o bună vizibilitate pentru vizitatori și să permită distribuirea materialelor de promovare. Vrem să prezentăm județul printr-un concept unitar, astfel încât să impulsionăm și sectorul turistic din Botoșani”, a postat Doina Federovici pe pagina sa de Facebook.

 

CJ Botoșani va finaliza în acest an modernizarea Drumului Mănăstirilor, Primăria Botoșani a cartografiat catacombele din Centrul Istoric și se pregătește să deschidă turistic o parte din ele, Primăria Mihai Eminescu va moderniza în acest an drumul până la Lacul cu nuferi al lui Mihai Eminescu, se modernizează drumurile naționale spre Iași și spre Ștefănești, legătura cu Vama Stânca și cu Muzeul Ștefan Luchian.