Prima pagină » O firmă din Spania a concesionat 10.000 mp de teren la fosta fabrică de zahăr Bucecea și va construi o fabrică de biodiesel
Administrație Economic Știri locale

O firmă din Spania a concesionat 10.000 mp de teren la fosta fabrică de zahăr Bucecea și va construi o fabrică de biodiesel





O compania cu capital spaniol va investi pe terenul fostei fabrici de zahăr din Bucecea și va construi o nouă fabrică.

Prezent la o emisiune de la postul local de televiziune Tele M, primarul Angel Gheorghiu a declarat că a fost semnat deja contractul de concesiune.

Investiția va fi făcută pe locul fostei fabrici de zahăr, acolo unde deja Primăria Bucecea a semnat contracte de concesiune pentru 10 hectare de teren cu investitori privați și va face un parc industrial.

 


”Ultimul contract semnat este pentru un hectar de teren cu o firmă din Spania care va construi din surse proprii, nu fonduri europene, o fabrică de biodiesel”, a declarat primarul Angel Gheorghiu.

Acesta a precizat că firmele care au semnat contractele de concesiune pentru terenurile de la fosta fabrică de zahăr sunt deja în diferite stadii cu proiectele de construcții și că în acest an vor fi demarate și investițiile efective în spațiile de producție.