Prima pagină » Au fost reluate lucrările de modernizare a drumului național Botoșani-Ștefănești
Administrație Știri locale

Au fost reluate lucrările de modernizare a drumului național Botoșani-Ștefănești





Firmele care au câștigat licitația pentru lucrările de modernizare a drumului național care conectează Vama Stânca de municipiul reședință de județ au reînceput montarea grinzilor pe al doilea viaduct.

Prim-vicepreședintele PNL Botoșani, omul de afaceri Sorin Cornilă, a distribuit masiv pe rețelele de socializare informațiile privind reluarea lucrărilor la această investiție extrem de importantă pentru viitorul economic al județului Botoșani, arătând astfel și atenția pe care actuala conducere a PNL o acordă proiectelor majore de investiții.

”Au fost reluate lucrările în cadrul proiectului de modernizare a DN 29D, Botoșani – Ștefănești. Imagini preluate astăzi, 01 februarie, de la lucrările de montare a grinzilor la viaductul nr. 2 de la Stăuceni. Antreprenor – Asocierea AUTOTEHNOROM S.R.L. (lider) – S.C. OPR ASFALT S.R.L. – OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS S.A. – S.C. EVALCONS TECH S.R.L.” este informația distribuită de Sorin Cornilă, preluată de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.