Prima pagină » Federovici și-a pus subprefecții înainte să își schimbe Șoptică prefectul. Avocata Berențan și specialistul Manolache, noii subprefecți
Administrație Știri locale

Federovici și-a pus subprefecții înainte să își schimbe Șoptică prefectul. Avocata Berențan și specialistul Manolache, noii subprefecți





Demonstrație de forță pe plan politic a Doinei Federovici, președintele PSD și al Consiliului Județean Botoșani, în fața lui Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani.

Din biroul de președinte al CJ, Doina Federovici a anunțat instalarea în funcțiile de subprefect a celor două propuneri venite din partea PSD Botoșani.

Avocata Elena Berențan și specialistul în administrație publică Tiberiu Manolache sunt noii subprefecți ai județului Botoșani în guvernarea PSD-PNL.




”Județul Botoșani are de astăzi doi noi subprefecți, doi tineri profesioniști de mare perspectivă.

Elena Paula Cojocariu-Berențan este un tânăr avocat cu 12 ani de experiență în Baroul Botoșani și cu master în științe juridice. Un avocat care cunoaște bine legislația, dar și partea administrativă, dovadă fiind succesele reputate în instanță în spețe administrative.

Tiberiu Manolache a demonstrat profesionalism în administrația publică locală. La bază inginer, Tiberiu a ocupat timp de cinci ani funcția de administrator public al municipiului Dorohoi, care a cunoscut o dezvoltare armonioasă în ultimii ani. Experiența administrativă îi va fi de mare folos în noua provocare ca subprefect”, a declarat Doina Federovici.

În același timp, Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani, încă nu a reușit să îl schimbe pe prefectul Dan Nechifor, cel care a candidat împotriva sa la alegerile interne din partid pentru funcția de președinte.