Prima pagină » Cod reducere notino influencer pentru gene mai lungi
Economic Știri locale

Cod reducere notino influencer pentru gene mai lungi

Visezi la o privire frumoasă de căprioară și gene lungi și ondulate, dar ale tale sunt scurte, subțiri și puține la număr? Nu te supără inutil, din fericire există sfaturi pentru alungirea genelor. Citește mai jos cum poți crea efectul dorit și ia-ți un cod reducere notino influencer ca să te bucuri de toate beneficiile!

Demachiere zilnică, fără excepție

Dacă vrei să-ți alungești genele în mod natural, este important să le întreții bine. Și începe cu demachierea. Pentru că pentru a avea gene frumoase este imperativ să te demachiezi la sfârșitul zilei. Machiajul sufocă genele, iar dacă nu e îndepărtat, refacerea lor este încetinită peste noapte. Întrucât nu se regenerează, sunt mai fragile și cad mai mult. În general, absența demachierii este nocivă pentru piele și ochi. Chiar dacă ești foarte obosită, fă-ți întotdeauna timp să te demachiezi bine înainte de a merge la culcare, genele tale vor arăta cu siguranță mai bine.

Nu-ți mai freca ochii toată ziua!

Dacă ești genul care îți freacă ochii când e obosită sau când ai o mâncărime, atunci ar fi mai bine să te oprești pentru sănătatea genelor tale. Este posibil că aceste gesturi care te fac să te simți mai bine, să-ți rupă genele și este necesar un anumit timp că să crească din nou. În cazul în care aveți o senzație de mâncărime la nivelul ochilor, masați-vă pleoapele, dar stați departe de gene.

Hrănește genele cu ulei vegetal

Pentru a-ți întări genele, poți folosi uleiuri. Cele de migdale, măsline sau ricin sunt interesante pentru că au ingrediente active care întăresc genele și favorizează creșterea acestora. Puteți cumpăra un tub de rimel gol și turnați puțin ulei în el. Cu pensula, va trebui să o aplicăți doar în fiecare seară înainte de culcare, având grijă că uleiul să nu între în ochi. În curând veți vedea o diferență!

Utilizează serul de gene

Serurile stimulează creșterea genelor și le înmoaie, astfel încât acestea devin mai curbate. Doar aplicăți o doză ușoară pe marginile de sus și de jos. Faceți această cură dimineața și seara până obțineți rezultatul dorit. Poate dura câteva săptămâni.

Ai grijă cum aplici rimelul!

Dacă vrei să-ți alungești genele, aplică un prim strat de rimel pe gene de jos în sus. Apoi, pune peria la culoare cu genele și zig-zag până sus. Acest lucru le permite să se separe în timp ce le oferă volum. Alege unul de calitate din gama variată de pe site și poți obține și un cod de reducere notino influencer.

Pentru a le ondula, puteți folosi un ondulator de gene înainte de a aplică rimelul. Unele au un tampon de cauciuc rotund, pentru un efect mai natural.

Și dacă vrei să adaugi volum genelor tale, pune peria de rimel la baza genelor și rotește-o de-a lungul genelor.

Poți aplica un al doilea strat pentru a-l perfecționa pe primul, dar ai grijă: rimelul nu trebuie să se fi uscat, altfel vei obține un efect de „mănunchi”.

Optează pentru un stil de viață sănătos

La fel ca și părul și unghiile, genele tale vor crește mai puternice dacă mănânci alimentele potrivite. Alege-le pe cele care conțin multă keratină, precum pește, leguminoase, ouă, pui. De asemenea, poți lua vitamina C și drojdie de bere.