Prima pagină » Șefa CNI și ministrul Dezvoltării merg la Bucecea să vadă prima Bază sportivă tip 1 din România
Administrație Știri locale

Șefa CNI și ministrul Dezvoltării merg la Bucecea să vadă prima Bază sportivă tip 1 din România



 


Orașul Bucecea va fi vizitat de oficiali de prim rang din Ministerul Dezvoltării și Compania Națională de Investiții.

Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea, a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, iar de când a fost ales edil-șef al urbei, a început și dus la finalizare multe investiții cu finanțări guvernamentale.

Astăzi, 14 ianuarie, Gheorghiu va fi gazda șefei CNI, Manuela Irina Pătrășcoiu, și a ministrului Dezvoltării, Czeke Attila, pentru că la Bucecea a fost finalizată construcția primei Baze sportive tip 1 din România.



Angel Gheorghiu va atrage și în 2022 mai multe investiții prin CNI și de la Ministerul Dezvoltării prin programul Angel Saligny. Ținta principală pentru 2022 și următorii ani fiind acreditarea Parcului Industriale Bucecea de pe platforma fostei fabrici de zahăr. 

De la Bucecea, oficialii guvernamentali vor merge la Dorohoi, unde este finalizat primul bazin didactic de înot din județul Botoșani dar și multe proiecte în Educație și regenerare urbană, la Darabani, pentru mai multe investiții finalizate și în curs de realizare, și apoi la Săveni unde s-a construit primul stadion din zona Moldovei de după Revoluție și s-a modernizat liceul, iar la Palatul Administrativ va avea loc o întâlnire cu primarii din județ pentru a detalia derularea programului de investiții Angel Saligny.

Ministrul Dezvoltării și șefa CNI vor fi însoțiți de Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani,  Marius Budăi, ministrul Muncii, senatorul Lucian Trufin și deputații Alexandra Huțu și Constantin Șlincu.