Prima pagină » Cifrele incredibile ale brandului Solomonescu: 15 milioane de litri de lapte colectați și procesați, milioane de lei virați la buget, sute de salariați
Economic Știri locale

Cifrele incredibile ale brandului Solomonescu: 15 milioane de litri de lapte colectați și procesați, milioane de lei virați la buget, sute de salariați



Compania Lacto Solomonescu a primit Trofeul de Exelență la Balul oamenilor de afaceri și trofeul pentru Locul 2 în industrie potrivit Topului Județean al Firmelor realizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură a județului Botoșani.

Soții Carmen și Dumitru Solomonescu manageriază o fabrică și un brand cu capital 100% autohton într-o concurență continuă cu multinaționale și forța uriașă a acestora.

Laptele românesc și calitatea produselor Lacto Solomonescu au făcut ca brandul Solomonescu să fie unul dintre cele mai puternice ale industriei la nivel național.

Cifrele anuale explică oricui de ce Lacto Solomonescu rezistă pe o piață extrem de concurențială de 30 de ani.



”În spatele acestei diplome stau niste cifre, în spatele cifrelor raman niste rezultate:

-15 milioane litri lapte colectați și procesați anual

-3 milioane kg de produse lactate fabricate anual

-5,5 milioane lei contributii la bugetul de stat, anual

-peste un milion lei contribuții și cote defalcate din impozitul pe salarii, la bugetul local, respectiv Primăria Vlăsinești, anual, etc. Ne bucurăm și suntem mândri că reprezentăm unul din angajatorii celor 30.000 de salariați ai mediului privat din județul Botoșani. Ducem tradiția mai departe!”, a postat Carmen Solomonescu pe contul său de Facebook.

Produsele Lacto Solomonescu se vând în toate rețelele de comerț din țară și în cea mai mare parte a magazinelor locale, dar și în rețeaua proprie zonală a fabricii.