Prima pagină » Trandafiri criogenati: Semnificatii, caracteristici si ocazii unde ii poti oferi!
Economic Știri locale

Trandafiri criogenati: Semnificatii, caracteristici si ocazii unde ii poti oferi!



Trandafirii sunt unele dintre cele mai apreciate flori de catre femei, fiind ideali pentru a-ti arata dragostea fata de persoana iubita. Totusi, cei proaspeti rezista doar pentru o perioada scurta in starea initiala.

Din acelasi motiv, multe persoane prefera in momentul actual trandafiri criogenati. Iata care sunt avantajele acestora!

Ce este un trandafir criogenat?

Daca ai mai oferit pana acum trandifiri cadou, atunci stii deja faptul ca aspectul lor poate fi deteriorat rapid. Datorita faptului ca este vorba de o floare naturala, ulterior aceasta se usuca si ajunge sa-si piarda din culoare si stralucire. Din fericire, lucrurile pot fi acum diferite. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, s-au descoperit metode noi de conservare si criogenarea reprezinta una dintre cele mai eficiente. Prin intermediul aceluiasi proces, o floare poate supravietui pana la 25 de ani. Initial, temperatura de inghetare va fi de pana la -55 de grade Celsius. In urma acestei etape, se indeparteaza apa din petale si trandafirul se plaseaza sub vid. Unii producatori de trandafiri criogenati folosesc glicerina pentru conservare, in timp ce altii aleg substante care extrag tot continutul. Ulterior, se „picteaza” trandafirul in culoarea dorita. Acesta este asezat sub o cupola de sticla, deoarece asa este garantata protectie fata de praf si bacteriile din aer. De asemenea, umiditatea nu mai reprezinta o problema in aceste conditii.

De ce s-au creat acesti trandafiri?

Criogenarea nu este realizata doar pentru a creste durata de viata a florilor. In schimb, rezultatul consta in infrumusetarea acestora. Procesul a fost utilizat si testat ani de zile la rand, iar realitatea a aratat doar efecte pozitive. Stabilizarea are loc dupa absorbtia unui amestec de lichide obtinut cu o formula naturala. Acesta are rolul de a inlocui atat seva, precum si apa din planta. Un trandafir criogenat nu necesita un proces de intretinere, ci doar respectarea unui set de reguli. Acestea sunt sa nu atingi floarea, sa nu o uzi si sa o tii departe de razele soarelui. Alege un trandafir rosu intr-o cupola mare de sticla, cu inaltimea de 27cm si diametrul de 15cm. Acesta poate fi achizitionat pentru doar 239 lei si te ajuta sa-ti exprimi mai usor sentimentele fata de persoana iubita. Temperatura optima din incaperi pentru produs este de 5-25 de grade Celsius.

De ce sa achizitionezi un trandafir criogenat?

Un trandafir criogenat mic este denumit si trandafir nemuritor, fiind un decor ideal pentru orice locuinta sau birou. Datorita culorilor aprinse, acesta va putea infrumuseta orice incapere, oricat de anosta ar fi.

La fel precum alternativa clasica, poti achizitiona un astfel de produs intr-o gama variata de culori. Trandafirii criogenati te scot din impas, fiindca reprezentand o idee creativa prin care poti sa faci fericita o persoana foarte pretentioasa.

Un trandafir rosu transmite respect si iubire fata de iubita sau ta, in timp ce unul galben simbolizeaza bucuria si prietenia. Daca iti doresti o nuanta deosebita, alege albastru sau alb. Un alt trandafir ce iese in evidenta este cel multicolor, care a devenit simbolul dragostei eterne. Atat timp cat acesta este tinut sub capacul de sticla, petalele sale vor ramane in stare intacta. Este insa important sa nu lasi produsul langa geam, fiindca asa pot aparea probleme.

Trandafirii criogenati se pot folosi ca decor in ziua nuntii, iar apoi sa fie pastrati drept o amintire. O alta situatie in care poti achizitiona un astfel de produs este atunci cand iti doresti sa realizezi picturi murale. Florile vor arata natural si nu se vor ofili, iar cupola poate fi decorata cu un suport de lemn sau un mesaj tiparit in interior. Astfel, destinatarul va fi suprins intr-un mod placut si se va bucura de aceeasi experienta.

De unde sa achizitionezi aceste flori?

Daca ai citit pana aici si te-ai hotarat sa oferi un astfel de cadou, atunci mai mult ca sigur te intrebi de unde sa faci aceeasi achizitie. Alege o florarie online, deoarece aceasta livreaza in Bucuresti in cel mai scurt timp posibil si permite expedierea comenzii inclusiv in aceeasi zi. In plus, ai posibilitatea de a trimite un trandafir criogenat Bucuresti oriunde pe teritoriul Romaniei prin Fan Curier. Pretul difera in functie de mai multi factori, cum ar fi dimensiunea si categoria florii. Trandafirul criogenat nu se ofileste, dar este la fel de fragil precum unul proaspat si trebuie mentinut mereu in conditii optime. Acesta poate fi insa un cadou ideal la o zi de nastere, de Dragobete, Ziua Indragostitilor sau la o aniversare.