Prima pagină » Are cea mai nouă fabrică de sucuri naturale: ”Nu vă spun să renunțați la Cola, nici eu nu pot, dar căutați sucurile naturale Poienița Agrotur… vă schimbă percepția”
Agricultură Economic Știri locale

Are cea mai nouă fabrică de sucuri naturale: ”Nu vă spun să renunțați la Cola, nici eu nu pot, dar căutați sucurile naturale Poienița Agrotur… vă schimbă percepția”




Omul de afaceri Gabriel Apetrei, cel care deține firma Poienița Agrotur, satul de vacanță de pe malul iazului Dracșani, o livadă intensivă și spații de depozitare, a investit alături de un partener într-o fabrică pentru sucuri naturale.

Sucurile Poienița Agrotur vor ajunge pe piață peste 10 zile și este posibil chiar să fie găsite și pe rafturile unei multinaționale care are hipermarketuri în toată țara.

Într-o postare pe Facebook, Apetrei face reclamă într-un mod original viitoarelor sucuri Poienița Agrotur, pe care a început deja să le producă pentru teste.



Nu vă spun să renunțați la Cola, nici eu nu pot, dar când vreți un suc natural căutați sucurile de la Poienița Agrotur, vă vor schimbă în bine percepția despre sucurile naturale”, a precizat omul de afaceri Gabriel Apetrei pe contul său de Facebook.

Prețul sucurilor naturale Poienița Agrotur va fi de 5 lei litrul. 

”Noi avem merele din livada noastră, nu trebuie să cumpărăm nimic în ceea ce privește materia primă și vrem să ajungă sucurile noastre la cât mai multe persoane, să fie accesibile pentru cât mai mulți deoarece vin cu un nou concept de ambalaj și au o calitate superioară”, a completat Apetrei pentru BanulBotosanean.ro