Prima pagină » Federovici, Andrei, primari și parlamentarii de Botoșani alături de Budăi, Rafila și Ciolacu
Politică Știri locale

Federovici, Andrei, primari și parlamentarii de Botoșani alături de Budăi, Rafila și Ciolacu

 




 

O delegație a PSD Botoșani a fost la București alături de deputatul Marius Budăi, nominalizat la funcția de ministru al Muncii în Guvernul PNL-PSD.

De la Botoșani au plecat Doina Federovici, președinte al PSD Botoșani, președinte al Organizației de Femei Social-Democrate și al Consiliului Județean Botoșani, Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea, și Andrei Bouariu, primarul comunei Vlăsinești. Alături de viitorul ministru Budăi au fost și senatorul Lucian Trufin, deputații Alexandra Huțu și Dan Șlincu.

Delegația PSD Botoșani s-a fotografiat alături de Budăi, dar și de medicul Alexandru Rafila, viitorul ministru al Sănătății, și de Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților.

 



”Mulțumesc colegilor din PSD pentru încrederea acordată prin nominalizarea mea drept ministru desemnat al Muncii, le mulțumesc și colegilor parlamentari pentru votul de încredere acordat și le promit tuturor românilor că nu îi voi dezamăgi!”, a declarat Marius Budăi, viitorul ministru al Muncii.

Doina Federovici, cea care este unul dintre liderii naționali ai PSD, a spus că are așteptări mari de la noul Guvern pentru susținerea proiectelor de dezvoltare locală din Botoșani.

”Felicitări tuturor, în mod deosebit colegului nostru ministru Marius Constantin Budai. În repetate rânduri am susținut faptul că pentru a implementa cu succes proiectele comunitățile locale, avem nevoie de #susținere_locală, #guvernamentală și #parlamentară. Așteptările noastre sunt foarte mari și de aceea am credința că programul de guvernare propus va avea un parcurs coerent și susținut. Tocmai de aceea în perioada următoare fiecare ministru în parte, pe domeniul său de activitate va expune programul de guvernare, cu soluții concrete și responsabile”, a declarat și Doina Federovici.