Prima pagină » Doliu la PSD! A murit Florentin Pietraru, fost director al Termica, fost consilier local și județean 
Politică Știri locale

Doliu la PSD! A murit Florentin Pietraru, fost director al Termica, fost consilier local și județean 




Vestea trecerii în neființă a colegului nostru, Florentin Pietraru, ne-a întristat profund, fiindu-ne dificil să ne exprimăm, în cuvinte, regretele. Prieten și coleg bun, a fost un om dedicat politicii de stânga, care-și susținea punctele de vedere cu calm și echilibru. 

În funcțiile pe care le-a deținut, primar și consilier local al municipiului Botoșani, consilier județean și președinte al Organizației Județene de Pensionari a PSD, a demonstrat mereu interesul față de oameni și cumpătare în decizii.



 


De profesie inginer chimist, Florentin Pietraru și-a început cariera ca șef secție îngrășăminte, la Combinatul de Îngrășăminte chimice din Piatra Neamț, fiind apoi director general la Întreprinderea de Articole tehnice din cauciuc din Botoșani.

A fost primarul municipiului Botoșani în perioada ianuarie-noiembrie 1990, ulterior lucrând ca șef serviciu în cadrul Consiliului Județean Botoșani și al Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani. Din anul 2003 și până la pensionare a fost director general și director adjunct producție la S.C. Termica S.A Botoșani, lăsându-și amprenta prin profesionalism în toate instituțiile în care a lucrat sau pe care le-a condus. 

Transmitem sincere condoleanțe întregii familii și putere pentru a depăși aceste momente greu de îndurat!

Îngerii să-i călăuzească viața de apoi, iar Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa!

Echipa PSD Botoșani