Prima pagină » Andreea Cujba, Velvet Queen Atelier: Adelina Pestrițu este fashion influencerul model pentru botoșănence. Laura Giurcanu este în top la fetele de 15 ani
Știri locale

Andreea Cujba, Velvet Queen Atelier: Adelina Pestrițu este fashion influencerul model pentru botoșănence. Laura Giurcanu este în top la fetele de 15 ani





 

80% dintre clientele atelierului vestimentar Velvet Queen Atelier o au ca model la capitolul vestimentar pe Adelina Pestrițu, cel mai popular fashion influencer la nivel național.

Andreea Cujba, creatorul de modă care deține Velvet Queen Atelier, a declarat că popularitatea Adelinei Pestrițu este la cele mai mari cote și că numărul femeilor care sunt influențate din punct vestimentar de aceasta este din ce în ce mai mare.

Aceasta a făcut declarația în emisiunea Dialog Deschis, la Tele M.

 

 

 

”80% din persoanele cu care am interacționat eu la atelier vor să se îmbrace la fel ca Adelina Pestrițu. Vin cu imagini sau imi trimit poze că vor o rochie sau un costum al Adelinei Pestrițu. Șie, este acolo în TOP, are o adevărată echipă în spate care lucrează pentru ea. La capitolul imagine este de nota 10, împracă ținute bine asortate, bine gândite, mereu în tendințe și promoveaază branduri și case de modă mari. De asta multe vor să fie ca Adelina Pestrițu”, a declarat Andreea Cujba.

 

Dacă Adelina Pestrițu este model pentru botoșănencele adulte, fetele din Botoșani sunt influențate de Laura Giurcanu, potrivit Andreei Cujba.

”La categoria sub 15 ani, Laura Giurcanu este un influencer care dă tendințele cu rochii și treninguri. În următoarele săptămâni și Velvet Queen va scoate o minicolecție de sărbători, sarafane, rochii și bluze mai casual”, a completat Andreea Cujba.