Prima pagină » Un nou LIDL, al patrulea, și un Romstal construite pe terenul de lângă Spitalul de Recuperare
Economic Știri locale

Un nou LIDL, al patrulea, și un Romstal construite pe terenul de lângă Spitalul de Recuperare





Un nou magazin LIDL și un magazin Romstal vor fi construite în zona industrială pe terenul de lângă Spitalul de Recuperare și Brico Depot, peste drum de Rolana Tex.

Pe terenul fostei fabrici de cauciuc se va construi și pe ultimele parcele rămase libere.

Romstal se mută din actuala locație, unde stă în chirie, și își va construi propriul magazin, iar LIDL vrea să construiască acolo al patrulea magazin din municipiul Botoșani, care să deservească botoșănenii care locuiesc în zona industrială și în Cătămărăști Deal, Manolești, Ipotești.

 


Documentația pentru cele două noi investiții a fost depusă la Primăria municipiului Botoșani și este în faza de obținere a autorizației de construcție.

LIDL construiește în acest moment al doilea său magazin din Botoșani pe locul fostei fabrici Rapsodia Conf, iar magazinele 3 și 4, cel din zona industrială și cel din cartierul Lebăda ar putea fi construite concomitent în 2022.

Magazinul LIDL din zona industrială vine să recupereze terenul pierdut de retailerul german după ce și-a relocat magazinul de lângă Kaufland în zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență.