Prima pagină » Senatorul Dorinel Cosma a inaugurat cabinetul parlamentar AUR din Botoșani. Programările pentru audiențe se vor face la numărul de telefon 0757665687
Administrație Politică Știri locale

Senatorul Dorinel Cosma a inaugurat cabinetul parlamentar AUR din Botoșani. Programările pentru audiențe se vor face la numărul de telefon 0757665687




Omul de afaceri Dorinel Cosma, senator AUR al județului Botoșani, a inaugurat și cabinetul parlamentar din municipiul reședință de județ și a reușit ca în mai puțin de un an de zile să inaugureze cabinete parlamentare în ambele municipii ale județului pentru a putea primi cât mai mulți botoșăneni în audiențe.

”Onorându-mi, astfel, promisiunea făcută de a avea cabinet parlamentar în municipiile din județ. Cu bucurie vă anunț inaugurarea cabinetului parlamentar din Botoșani, situat pe strada Primăverii, nr.30; deschiderea cabinetului a fost precedată de deschierea unui cabinet similar și în municipiul Dorohoi, de pe strada Alexandru Ioan Cuza”, a declarat senatorul Dorinel Cosma, AUR Botoșani.

Programãrile pentru audiențe se vor face la numãrul de telefon 0757665687.

”Prin aceste cabinete, vreau să ținem legătura cu cetățenii din aceste municipii, și de asemenea din zonele limitrofe. Doresc să stimulez comunicarea dintre aleși și cetățeni. Împreună cu consilierii și staff-ul, vom fi mereu receptivi la solicitările și doleanțele românilor și vom face tot posibilul să le rezolvăm probleme și să le facem vocea auzită în Comisia pentru muncă, familie și protecție socială din care fac parte, dar și în plenul Senatului. Vreau să fiu interfața dintre cetățeni și autorități. Doresc să-mi dedic toată competența în sprijinul județului. Botoșani. În acest demers voi fi sprijinit de toți colegii mei din partid din zona Botoșani pentru a rezolva cât mai multe probleme sesizate de cetățeni”, a concluzionat senatorul Dorinel Cosma.