Prima pagină » Cătălin Onofrei, jurnalistul botoșănean corespondent al Antena 3, premiat la AIB Londra
Știri locale

Cătălin Onofrei, jurnalistul botoșănean corespondent al Antena 3, premiat la AIB Londra




Sursa foto: contul de Facebook al lui Cătălin Onofrei

Succes internațional pentru un jurnalist din Botoșani!

Cătălin Onofrei, reporter și operator în Botoșani al postului tv de știri Antena 3, a fost premiat la nivel internațional pentru un material care a emoționat juriul Association for International Broadcasting (AIB) Lodra.

Jurnalistul botoșănean a câștigat premiul special al juriului AIB Lodra, la categoria documentar scurt.

Onofrei a primit premiul pentru un reportaj emoționant făcut în satul Iacobeni, comuna Dângeni, despre copii învățau la lumina lumânării, în timp ce alții făceau cursuri online de acasă.

 

 


”Povestea Elenei si a lui Sebi, doi copii saraci, dar cu drag de carte, care lupta pentru dreptul lor la educatie, a primit aprecierea juriului la AIB Londra (Association for International Broadcasting). Dupa difuzarea materialului la Sinteza Zilei, o intreaga comunitate s-a mobilizat si i-a ajutat. A fost o picatura de speranta intr-o mare de nepasare. Sunt multi copii ca ei in Romania care asteapta sa fie descoperiti. Si sprijiti sa-si atinga visele.

Un reportaj de: Catalin Onofrei – reporter si imagine, Mihnea Cristian Antonescu – montaj, Dana Conerth – editor si voice over”, a publicat și Antena3.ro.

 

AICI puteți urmări materialul realizat de Cătălin Onofrei și care a impresionat juriul AIB Londra.