Prima pagină » S-a întors în cel mai greu moment al PNL din ultimii ani: ”partidul se rupe în bucățele… urmează o alianță dureroasă… trebuie să ne întoarcem cei care mai credem în PNL”
Politică Știri locale

S-a întors în cel mai greu moment al PNL din ultimii ani: ”partidul se rupe în bucățele… urmează o alianță dureroasă… trebuie să ne întoarcem cei care mai credem în PNL”



 


Sînziana Secrieru Sursa foto: Facebook

A plecat din cauza nivelului mic la care liderii PNL făceau politică și cărora le cădeau victimă la stabilirea listelor la alegerile locale doar tinerii și femeile, și se întoarce în cel mai greu moment al partidului din ultimii 20 de ani.

Sînziana Secrieru, un nume care se confundă cu liberalismul la Botoșani, se întoarce la vârful PNL pe funcția de secretar general ajunct și va coordona activitatea partidului în municipiul reședință de județ.

Aceasta a demisionat din fruntea organizației de femei înaintea alegerilor locale din 2016 fiind nemulțumită de listele pentru consiliul local și consiliul județean stabilite atunci de Cătălin Flutur și Costel Șoptică, iar acum a revenit în echipa de conducere a lui Șoptică, cel căruia în ultimii ani i-a adus acuzații serioase cu privire la modul în care conduce PNL.

 

 


”Știu că este cea mai grea perioadă, știu că suntem mai dezbinați ca niciodată, știu că se rupe partidul în bucățele, știu că lumea nu mai are încredere în PNL, știu că este mult de muncă, știu că nu vor fi schimbări peste noapte, știu că urmează o alianță dureroasă, dar mai știu că acum trebuie să ne întoarcem toți cei care mai credem în acest partid, ca să nu fie totul pierdut. Chiar cred că este acum, ori…niciodată!”, a declarat Sînziana Secrieru pentru BanulBotosanean.ro.

 

În urmă cu mai bine de o lună de zile, în PNL Botoșani s-a înscris și soțul Sînzianei Secrieru, cunoscutul artist Gelu Graur, fost polițist anti-mafia.

Atunci, Costel Șoptică, președintele PNL, își manifesta speranța că și Sînziana Secrieru se va întoarce în rândul liberalilor activi.