Prima pagină » Un antreprenor a devenit președintele tinerilor din PNL Botoșani. Grigoraș îl înlocuiește pe Nichiteanu
Politică

Un antreprenor a devenit președintele tinerilor din PNL Botoșani. Grigoraș îl înlocuiește pe Nichiteanu



 


Schimbare la vârful Tineretului Național Liberal Botoșani.

Funcția de președinte al TNL Botoșani, deținută de fermierul Tiberiu Nichiteanu, a fost preluată interimar de antreprenorul Radu Grigoraș, directorul companiei de transport RVG.

Grigoraș este fiul fostului senator Viorel Grigoraș și până acum a fost unul dintre cei mai activit tineri din PNL. La alegerile parlamentare din 2020 a fost pe ultimul loc pe lista pentru Senat a PNL.

Decizia de schimbare a șefului TNL Botoșani a fost luată vineri în Biroul Politic Județean al PNL.

 

 


”Mă bucur nespus că am șansa de a implementa noua mea #viziune și strategia politică căreia i-am pus bazele în toți cei 13 ani de activitate alături de PNL Botoșani și totodată îmi doresc să formez o echipă de tineri cât mai #puternică și mai coagulată. Îi asigur pe colegii mei că îmi voi da toată #silința pentru a da rezultate cât mai bune și satisfăcătoare pentru întreaga #echipă. Urmează o perioadă grea dar frumoasă în același timp, de aceea avem nevoie de oameni puternici si capabili care să ducă la îndeplinire toate proiectele. Îl felicit pe colegul meu, domnul Tiberiu Nichiteanu, al cărui mandat tocmai ce s-a încheiat. Îi #mulțumesc pentru buna colaborare și pentru eforturile depuse pentru #tinerii liberali, dar nu în ultimul rând îi urez mult succes pe mai departe, dumnealui trecând în etapa următoare în PNL, după criteriile de vârstă”, a postat Radu Grigoraș pe contul său de Facebook.