Prima pagină » Acum sunt 4 căsuțe, o pensiune și o cherhana care va funcționa din primăvară, dar se va construi un sat de vacanță cu 40 de cabane
Economic Știri locale Visit Botoșani

Acum sunt 4 căsuțe, o pensiune și o cherhana care va funcționa din primăvară, dar se va construi un sat de vacanță cu 40 de cabane





Un investitor autohton va construi primul sat de vacanță din județul Botoșani.

Este vorba despre omul de afaceri Gabriel Apetrei, proprietarul Poienița Agrotur, un business care cuprinde o fermă, un iaz chiar lângă iazul Dracșani, și 4 căbănuțe și o mică pensiune pe malul iazului Dracșani.

Acesta a anunțat că în 2021 a reușit să primească la Poienița Agrotur doar 28% din numărul celor care au vrut să se cazeze în cele 4 căbănuțe și să pescuiască în iazul de lângă marele Dracșani.

 

 


Din cauza acestui fapt, în ultima lună, am făcut demersuri ,pentru a demara un nou proiect. POIENITA SAT DE VACANȚĂ, un proiect grandios ,care se va contopi cu natura și regulile ei. Păstrând autenticitatea locului, vom deveni cei mai buni cu sprijinul dumneavoastră, pe care i-l simțim în fiecare zi”, a postat Gabriel Apetrei pe Grupul de Facebook Prieteni cărora le place Poienița Agrotur.

Contactat telefonic, omul de afaceri a declarat că investiția va începe în primăvară, va fi din surse proprii financiare și va fi finalizată în doi ani.

”Am fost încurajat de faptul că am avut o cerere foarte mare pentru locuri de cazare la Poienița Agrotur. Va fi un adevărat sat de vacanță, cherhanaua este construită deja și din primăvară vom putea oferi plachie de crap, borș de pește, pește prăjit și avem noi o rețetă de paella cu care ne-am mai încântat turiștii. Vom face și un loc de joacă pentru copii pentru a putea să-și serbeze la noi zilele de naștere”, a declarat omul de afaceri Gabriel Apetrei.

SURSA FOTO: Gabriel Apetrei, Poienița Agrotur