Prima pagină » Radu Grigoraș, RVG: ”Măsurile fiscale ale guvernului ne-au permis să menținem numărul de angajați și numărul de curse”
Economic Știri locale

Radu Grigoraș, RVG: ”Măsurile fiscale ale guvernului ne-au permis să menținem numărul de angajați și numărul de curse”





Firmele din domeniul transporturilor au fost printre principalele afectate de măsurile de restricții de circulație impuse de autorități din cauza pandemiei de Coronavirus.

Radu Grigoraș este directorul companiei de transport persoane RVG și este unul dintre cei mai tineri manageri din acest domeniu.

Acest susține că, după tot ce a fost în 2020 și 2021 din cauza restricțiilor impuse pentru a reduce efectele pandemiei, RVG a reușit să salveze locurile de muncă doar în urma măsurilor fiscale luate de Guvern.

 


”Ca valoare nu am reușit să recuperăm 100% pentru a ajunge la ce era înainte de pandemie, dar măsurile fiscale ale guvernului liberal ne-au permis să menținem numărul de angajați și numărul de curse. Am primit sprijin prin măsurile luate pe șomaj, care ne-au permis să menținem numărul de angajați și prin eliminarea accesoriilor la plata contribuțiilor, prin amânarea la plată a contribuțiilor am putut să menținem și numărul de curse județene și interjudețene. Măsurile fiscale ale Guvernului PNL au fost OK!”, a declarat Radu Grigoraș.