Prima pagină » Tinerii din PNL se opun guvernării cu PSD: ”Orice alianță cu PSD este o trădare a electoratului. Ați vrut la guvernare, să văd rezultate!”
Politică Știri locale

Tinerii din PNL se opun guvernării cu PSD: ”Orice alianță cu PSD este o trădare a electoratului. Ați vrut la guvernare, să văd rezultate!”



 


Claudiu Vasile LOTOS

În timp ce liderii PNL Botoșani, mai ales cei cu funcții publice, nu scot un sunet cu privire la negocierile de la nivel central pentru a nu pica în dizgrația șefilor de la București, tinerii din PNL arată că au mai mult curaj decât aceștia.

Unul dintre tinerii din PNL și-a manifestat public opinia cu privire la posibilitatea ca liberalii să formeze un nou guvern alături de PSD.

Acesta este Claudiu Vasile Lotos, unul dintre tinerii implicați activ în acțiunile liberalilor în județ.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Lotos susține că singura variantă a PNL este guvernarea alături de USR și UDMR și se opune guvernării cu PSD afirmând că în cazul în care se va ajunge la un guvern cu social-democrații se va dovedi că actuali lideri naționali ai PNL nu au habar cum se duce campania electoală în mediul rural, de la om la om.

 





”În calitate de membru al Partidului Național Liberal susțin intrarea la guvernare alături de USR-PLUS și UDMR. Orice alianță cu PSD este o trădare a electoratului de dreapta din România.

Echipa câștigătoare ar trebui să ajungă la un acord de colaborare pentru reforme și implementarea PNRR-ului, negocierea programelor de finanțare din cadrul politicii de coeziune și politicii agricole comune pentru CFM 2021-2027.

În cazul unei alianțe cu PSD, îmi retrag sprijinul pentru Partidul Național Liberal. Nu pot să fac campanie pentru niște șefi de la centru care habar nu au ce înseamnă campanie electorală în mediul rural, făcută din poartă în poartă, om cu om. 

Ați vrut la guvernare, să văd rezultate!

La treabă!

#NuSustinUSL2”, a postat pe contul de Facebook Claudiu Vasile Lotos.