Prima pagină » După ce a concertat la Monte Carlo, botoșăneanul Mirel Manea a fost chemat să susțină același recital și în Hong Kong și Macao
Știri locale

După ce a concertat la Monte Carlo, botoșăneanul Mirel Manea a fost chemat să susțină același recital și în Hong Kong și Macao



 


Serie fenomenală de concerte pentru celebrul artist Mirel Manea, prim-trompetist al Filarmonicii George Enescu Botoșani.

După ce săptămâna trecută a concertat la Balul de la Monte Carlo, din Principatul Monaco, alături de solista Mădălina Omania, botoșăneanul Mirel Manea a primit invitația de a cânta, în premieră pentru un artist român, la Balurile din Macao și Hong Kong.

Invitația a fost primită luni de îndrăgitul Mirel Manea chiar de la organizatorii Balului din Monte Carlo, iar anunțul a fost făcut în emisiunea Dialog Deschis, de la Tele M.

 


 

Am primit invitația de a cânta la Balul din Hong Kong și Macao, sunt primul artist român care va cânta acolo. Este rezultatul concertului din Monte Carlo. Vom concerta acolo în aceeași formulă, cu Mădălina Omania, și se va întâmpla în apropierea sărbătorilor de iarnă. Sunt îngerii din cer, steaua norocoasă. Hong Kong și Macao, destinație la care nu am crezut că voi concerta vreodată, cu același recital ca la Monte Carlo, dovadă că a fost un succes la Monaco”, a declarat Mirel Manea, la Tele M.

Până la concertele din Macao și Hong Kong, Mirel Manea va concerta la Dubai și Abu Dhabi la începutul lunii decembrie.