Prima pagină » FOTO Botoșăneanul Mirel Manea, ambasador al României la ”Le Grand Bal a Monte Carlo”: „Un vis devenit realitate! Un concert memorabil”
Știri locale

FOTO Botoșăneanul Mirel Manea, ambasador al României la ”Le Grand Bal a Monte Carlo”: „Un vis devenit realitate! Un concert memorabil”





Un artist botoșănean senzațional a fost ambasador al județului și al României la unul dintre cele mai selecte evenimente de pe planetă: Le Grand Bal a Monte Carlo.

 

Prim-trompetistul Filarmonicii Botoșani, super-artistul Mirel Manea, a cântat, alături de solista Mădălina Omania, la ”Le Grand Bal a Monte Carlo”, unul dintre evenimentele planetare de excepție, care adună oameni de cultură, de business și vedete internaționale. 

Este pentru prima dată când un artist botoșănean cântă la un asemenea nivel, la evenimentul de TOP din Principatul Monaco, în fața unei audiențe de asemenea prestigiu pe plan mondial.

Acesta a fost și brand ambasador al unor produse locale, cum ar fi produsele lactate de la Lacto Solomonescu și a Voronskaya Bio, singura vodcă Bio produsă în România.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Mirel Manea a descris ”Le Grand Bal a Monte Carlo” ca fiind un concert memorabil.

 



 


 

”Am simțit cum marea mea de emoții se topește încet in oceanul meu de energie!

Dumnezeu mi-a dat un țel și un drum și slavă Lui am reușit, cu umilul meu talent și o imensă cantitate de muncă și dăruire totală, să-i împlinesc vrerea!

Aceasta providentiala invitație de cânta la Monte Carlo, a marcat unul dintre momentele importante ale carierei mele muzicale internationale, ca artist. Un concert memorabil, cu o încărcătura emoțională puternica pentru mine. Dacă lucrezi cu Dumnezeu în suflet și ai încredere că în munca ta, niciun efort nu este în zadar, răsplata vine negreșit.

Un vis devenit realitate este de fiecare data incredibil de scurt! Asa a fost si concertul meu la #GrandBalMonteCarlo, au fost zile de reală poveste, un munte de emoții și sentimente care au dus la o trăire deosebita.

Dumnezeu are planuri secrete pentru fiecare dintre noi și nu încetează sa ne uimească. Nici nu mai știu cum sa exprim prin cuvinte emoția de la Monaco. Un amalgam de emoții și sentimente, copleșitor!

Am fost puternic pătruns de aceasta invitație la Monte Carlo și principalul meu mesaj este unul de unitate, implicare socială și fraternitate.

Cu acest prilej, am avut întâlniri cu Delia Grace Noble, Ambasaador UNICEF și cu primarul orașului, Georges Marsan, care și-au exprimat dorința de a vizita orașul și județul nostru, astfel s-au făcut primii pași spre o infratire printr-o punte artistica și o prietenie dintre cele doua orașe europene.

Îmi place să cred că fiecare dintre noi se naşte sub o stea norocoasă! Important este să nu pierdem din suflet lumina-i şi să învăţăm a trăi frumos, indiferent de piedici și nereușite.

M-am întors din Monaco cu sufletul luminat de bucuria din ochii extraordinarului auditoriu întâlnit acolo.

Dacă lucrezi cu Dumnezeu în suflet și ai încredere că în munca ta, niciun efort nu este în zadar, răsplata vine negreșit.

Felicitări, Madalina Omania pentru încununarea eforturilor depuse în ultimii ani în viața artistica a orchestrei mele !! Noua misiune, alaturi de mine la Monte Carlo cu fabuloasa si imensa ta voce de aur, este o reală provocare, dar nu mă îndoiesc nicio secundă că nu-ți vei lăsa amprenta de super profesionista și loialitate veșnica, așa cum bine te știu.

Fii binecuvântata!! Sper sa ne revedem curând, in România și pe scenele lumii!!

Exista oameni care apar ca o briza de aer proaspăt in viața ta si-ti răman definitiv prieteni. Prezenta lui ma onorează când ma însoțeste pe marile scene, lumea nu ar mai fi la fel fără contribuția genialului meu prieten și inegalabilul profesionist, Liviu Sorinel.

Pilon al impresariatului românesc și international !!

Sa ne revedem cu energie buna și inima deschisă!

Dragilor, Dumnezeu mi-a adus alături artiști talentați, au ajuns să mă știe pe dinafară, să mă înțeleagă din priviri. Bogdan Costache este un astfel de violonist, cu o remarcabilă inteligență muzicală. Personal, am un respect extraordinar pentru cariera lui, un artist de excepție! Sa ne trăiești mulți ani, plini de succese și la cât mai multe proiecte împreună!

Felicitări, Cvartet Fortissimi!!

Cand ma pregătesc pentru concertele, in țara sau in străinătate, nu ezit sa-i fac o vizita bunului prieten Doru Gavrilas la Madotex, pentru un sfat avizat. De fiecare data ma uimește cu prospețimea ideilor cromatice și cu exigenta sa in materie de calitate. Rafinament și eleganta cu cele mai remarcabile materiale.

Botoșaniul, triumfător peste hotare cu brandurile locale, Prin urmare, ce atu mai mare ar putea avea un brand decat combinatia dintre istorie, emotie și arta. Produsele special ambalate, de la Lacto Solomenscu, au fost degustate de staff-ul Hotel de Paris, unde a avut loc #GrandBalMonteCarlo, care au transmis și un mesaj de prietenie, familiei Solomenscu.

Apreciez brandurile si companiile botoșănene, atat pentru istoria și calitatea pe care le oferă, un astfel de brand este, Voronskya BIO, fiind apreciata deja de către organizatorii acestui eveniment grandios de la Monaco.

Ma bucur ca exista branduri puternice in industria cerealelor, iar in județ ne mandrim cu cei de la Landmar. Felicitari, bunului meu prieten, Cristi Țugui!

Mulțumesc Primăriei Municipiului Botosani și Consiliul Județean Botoșani pentru insistenta de a respecta și a onora istoria naționala !

Invitatia de la Monte Carlo, a fost încă o experiența de pus in jurnalul amintirilor frumoase și ma pregătesc deja pentru următoarele concerte din luna Decembrie, Abu Dhabi și Dubai.

Va imbratisez cu drag , pe toti!”