Prima pagină » Proiectul blocului în stil american Orhideea Residence are și primul proprietar de lux. Super-artistul Mirel Manea și-a rezervat un penthouse
Economic Știri locale

Proiectul blocului în stil american Orhideea Residence are și primul proprietar de lux. Super-artistul Mirel Manea și-a rezervat un penthouse





În centrul municipiului Botoșani se va construi un bloc de zece etaje de lux al cărui proiectant este un tânăr arhitect botoșănean care a învățat în Statele Unite ale Americii.

Este vorba despre proiectul imobiliar Orhideea Residence, care va fi construit pe locul actualului complex comercial Orhideea, de la intersecția Calea Națională cu Nicolae Iorga.

Agenția Imobiliară Enkle a devenit partener exclusiv al proiectului imobiliar dezvoltat de omul de afaceri Costel Bidașcă și a venit și cu prima lovitură de imagine.

Enkle a semnat contract cu super-artistul Mirel Manea, prim-trompetist al Filarmonicii Botoșani și singurul artist botoșănean care în ultimii ani a concertat în SUA, Dubai, Italia, Vatican, Comisia Europeană, Africa, fiind și pe lista extrem de scurtă, cât degetele unei mâini, a artiștilor care au primit permisiunea de a cânta și filma în interiorul Colosseum-ului din Roma.

 

 


”Dragi prieteni, suntem onorați să vă anunțăm că agenția noastră a devenit partener exclusiv la unul din cele mai importante, mai frumoase și mai moderne proiecte imobiliare construite vreodată în orașul nostru. Proiect imobiliar ce va arăta o față nouă, zonei ultracentrale a orașului, va demonstra că în Botoșani se pot construi imobile ce completează, cresc și dezvoltă imaginea arhitecturală a orașului.

Proiectul imobiliar poartă numele Orhideea Residence, un proiect cu garanție „world class expertise”, toate locuințele și spațiile comerciale vor fi la un nivel de execuție premium, cu facilitați pentru prima dată folosite la un complex residențial.

În acest sens avem privilegiul și onoarea să vă anunțăm demararea procesului de vânzare cu prima rezervare a unui penthouse situat în complex, de către marele maestru Mirel Manea personalitate remarcabilă a orașului nostru un mare ambasador al Botoșaniului care ne face cunoscuți peste tot în lume”, a postat Agenția imobiliară Enkle pe pagina sa de Facebook.