Prima pagină » Revenire de senzație în politică! Gelu Graur s-a înscris în PNL. Șoptică speră să revină ”acasă” și Sînziana Secrieru
Politică Știri locale

Revenire de senzație în politică! Gelu Graur s-a înscris în PNL. Șoptică speră să revină ”acasă” și Sînziana Secrieru

Sînziana Secrieru și Gelu Graur



 

 


Sînziana Secrieru și Gelu Graur

Revenire de senzație în politica botoșăneană. Celebrul Gelu Graur, fost polițist antimafia, cântăreț de rock, s-a înscris în PNL Botoșani.

Anunțul a fost făcut de deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, în timpul unei emisiuni la Tele M.

Cooptarea lui Graur în echipa PNL reprezintă o adevărată lovitură de imagine pentru liberali în municipiu.

Graur a fost membru USR, dar a fost dat afară din partid pentru că a criticat echipa aflată la conducerea filialei botoșănene.




 

”Gelu Graur a fost primit în partid și sunt bucuros că a venit. Totul este liber, este pe masă. Orice este posibil. Orice candidatură a lui gelu este posibilă”, a declarat Costel Șoptică.

Acesta nu a ascuns faptul că sper în reîntoarcerea ”acasă” a Sînzianei Secrieru, fostul președinte al Femeilor Liberale.

”Aș aștepta-o și pe Sînziana mai aproape pentru că știe să facă politică și are un anumit discurs”, a completat Șoptică.

 

Sînziana Secrieru este soția lui Gelu Graur, cei doi având cunoscutul club Old School.

Secrieru este fiica lui Dinu Secrieru, fost președinte PNL la sfârșitul anilor 90.

Aceasta a plecat din PNL chiar înaintea alegerilor locale din 2016, nemulțimită de numărul de locuri eligibile primite pe listele pentru Consiliul Județean și Consiliul Local de femeile și tinerii din partid.