Prima pagină » Senatorul Cosma a sponsorizat transportul a trei autocare cu botoșăneni la protestul inițiat de George Simion și AUR în Piața Universității
Politică Știri locale

Senatorul Cosma a sponsorizat transportul a trei autocare cu botoșăneni la protestul inițiat de George Simion și AUR în Piața Universității



 


Senatorul botoșănean Dorinel Cosma a sponsorizat costul transportului a trei autocare puse la dispoziția botoșănenilor care au vrut să meargă în București la protestul inițiat de George Simion și Alianța pentru Unirea Românilor – AUR în Piața Universității împotriva introducerii certificatului verde pe fondul pandemiei de Coronavirus.

Acesta susține că în realitățile din România au făcut ca mitingul de astăzi să fie unul pentru supraviețuire în fața valului de scumpiri.

 


”Botoșănenii, alături de ceilalți români, vor fi la Universitate astăzi nu doar pentru a se opune introducerii discriminatorii a certificatului verde, ci și pentru a protesta față de valul de scumpiri care vine ca un tăvălug asupra lor. Noi producem 80% din gazul metan de care avem nevoie și românii sunt jecmăniți prin facturi uriașe care au crescut de la o lună la alta și care după venirea iernii vor exploda pentru că nu avem conducători patrioți. Spitalele ard, bolnavii mor arși în spitale și guvernanții nu fac nimic. Eu am avut o interpelare în prima parte a anului pentru ministrul Sănătății și i-am cerut să spună românilor ce investiții se vor face pentru a nu mai fi incendii în spitale și răspunsul a fost unul revoltător, se elaborează și analizează, nimic la modul concret. De asta ies botoșănenii în stradă, de asta ies românii în stradă”, a declarat senatorul Dorinel Cosma, AUR Botoșani.