Prima pagină » 89 de table interactive trimise de Ministerul Educației pentru 23 de licee din Botoșani. Ada Macovei: ”Mii de elevi din județul nostru vor avea acces la noile tehnologii”
Administrație Știri locale

89 de table interactive trimise de Ministerul Educației pentru 23 de licee din Botoșani. Ada Macovei: ”Mii de elevi din județul nostru vor avea acces la noile tehnologii”

 



 

 


De la table la care încă se scrie cu creta, la table interactive.

Ada Macovei, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, a anunțat că tablele au fost distribuite joi liceelor, iar câțiva profesori, directori și inspectori au participat la o scurtă instruire la sediul ISJ.

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a distribuit astăzi, prin Programul ROSE al Ministerului Educației, un număr de 89 de table interactive, celor 23 de licee care desfășoară activități de prevenire a abandonului școlar și de îmbunătățire a rezultatelor școlare, cu elevi defavorizați. Din fericire, alte mii de elevi din județul nostru vor avea acces la noile tehnologii, pe lângă elevii din grupul țintă al proiectului”, a declarat Ada Macovei.

În luna ianuarie a acestui an, Ministerul Educației a trimis liceelor din Botoșani și 1000 de laptop-uri.

SURSA FOTO: contul de Facebook al Adei Macovei