Prima pagină » Mihai Sârbu a fost eliberat din funcția de manager al Filarmonicii Botoșani. Primarul Andrei mai are trei zile să stabilească un interimar
Administrație Știri locale

Mihai Sârbu a fost eliberat din funcția de manager al Filarmonicii Botoșani. Primarul Andrei mai are trei zile să stabilească un interimar



 


Schimbare majoră la una dintre cele mai importante instituții de cultură din municipiul Botoșani, care face renume urbei și țării peste tot în lume.

Mihai Sârbu nu mai este manager al instituției, după ani buni în care s-a aflat la cârma Filarmonicii.

Luni, 13 septembrie, s-a transmis decizia de încetare a mandatului lui Mihai Sârbu, iar termenul în care primarul Cosmin Andrei poate alege un interimar până la organizarea unui concurs expiră în 5 zile de la încetarea mandatului.

Surse din administrație susțin că Mirel Manea, prim-trompetistul Filarmonicii Botoșani, este cel mai în măsură să ocupe funcția lăsată liberă după ce lui Mihai Sârbu nu i s-a mai prelungit mandatul.

Manea este cel mai în vogă artist botoșănean al momentului, în ultimii ani a dus numele Botoșani și al Filarmonicii peste tot în lume, iar în curând va cânta la Monaco. Mai mult decât atât, Mirel Manea este un brand-ambasador al municipiului Botoșani, al Filarmonicii și al județului, peste tot unde are concerte.