Prima pagină » Adio platforme pentru gunoi în Flămânzi. Oloeriu anunță că se trece la colectarea ”din poartă în poartă”
Administrație Știri locale

Adio platforme pentru gunoi în Flămânzi. Oloeriu anunță că se trece la colectarea ”din poartă în poartă”





Primarul orașului Flămânzi, Dan Oloeriu, a anunțat că s-a schimbat modul în care se colectează deșeurile în urbea pe care o conduce.

”La cererea dumneavoastră, după negocieri cu A.D.I. „Ecoproces” Botoșani și firma de salubritate, am reușit să revenim la colectarea gunoiului, deșeurilor în sistemul ,,din poartă în poartă”. Colectarea se va face o dată pe săptămână, după graficul atașat la această postare.

Rugăm cetățenii să fie responsabili și să nu mai aducă gunoiul la vechile platforme, pe aceste platforme vor fi amenajate în viitor spații pentru colectarea deșeurilor reciclabile”, a anunțat primarul Dan Oloeriu.



Potrivit acestuia, locuitorii orașului Flămânzi trebuie să știe că riscă să rămână cu gunoiul la poartă dacă nu respectă anumite reguli.

”Atenționăm cetățenii asupra conținutului tomberonului ce va fi scos la poarta. Pe cei ce locuiesc la curte îi rugăm să nu pună resturile vegetale sau alimentare în tomberon, acestea pot fi depozitate și transformate în compost, care va fi util ca îngrășământ. De asemenea, nu sunt admise deșeurile rezultate în urma construcțiilor, care au un loc special amenajat lângă stația de epurare (șes Voloca). Ne rezervăm dreptul de a nu prelua gunoiul, dacă nu sunt respectate aceste condiții. Dragi cetățeni, imaginea comunității noastre depinde de noi. Vă propun să nu fim indiferenți și să ne implicam în educarea și atenționarea celor ce nu respectă regulile, atunci vom avea cu toții de câștigat”, a completat primarul Dan Oloeriu.