Prima pagină » Un senator îl acuză pe Iohannis de toată criza politică: ”El este singurul vinovat pentru acest dezastru!”
Politică Știri locale

Un senator îl acuză pe Iohannis de toată criza politică: ”El este singurul vinovat pentru acest dezastru!”





Senatorul social-democrat Lucian Trufin îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de criza politică în care a ajuns țara din cauza guvernării PNL-USR.

”Noi avem acum guvern PNL-USR pentru că așa a vrut președintele Iohannis, pentru că așa a negociat el. A vrut ”gu-ver-nul MEU!” și acum îl are. El trebuie să rezolve problema acum. Ne așteptam să se certe PNL și USR, dar nu după 8 luni și nu atât de grav. Președintele Iohannis trebuie să iasă, să își recunoască greșeala și să caute soluția pentru a ieși din criza politică. România trebuia să discute acum despre investiții, despre fonduri europene, despre PNRR, despre dezvoltare, nu despre cearta dintre PNL și USR în urma căreia pierd doar românii. Iohannis, PNL și USR nu pierd nimic pentru că ei sunt la Putere, dar pierd românii, pierde România”, a declarat senatorul Trufin.



Acesta spune că PSD trebuie să îl lase pe președintele Iohannis să rezolve criza și să își vadă de drumul său în Opoziția în care a fost trimis de jocurile politice făcute de președintele României cu PNL și USR. Mai mult, Trufin este de părere că PSD nu trebuie să voteze moțiunea AUR-USR.

”Eu cred că PSD nu trebuie să voteze moțiunea AUR-USR pentru că are propria sa moțiune dar, cel mai important, mai ales pentru că PSD vrea să plece tot acest guvern de incompetenți acasă și nu doar premierul Florin Cîțu. AUR și USR vor să plece Cîțu, noi vrem să plece și USR și PNL și tot guvernul Cîțu. Pe agricultură vă vorbesc două zile fără să mă repet despre dezastrul pe care îl face acum PNL, de lipsa de bani, de lipsa de proiecte. E criminal ce se întâmplă în agricultură din cauza PNL și a lui Iohannis. Cum să vreau să plece doar Cîțu și la agricultură să rămână același ministru, același partid care este împotriva fermierilor români, a viitorului României”, a concluzionat Lucian Trufin.