Prima pagină » Primarul Andrei: ”Finalizez Teatrul Mihai Eminescu în acest mandat! Nu se va ajunge în instanță cu contestațiile”
Administrație Știri locale

Primarul Andrei: ”Finalizez Teatrul Mihai Eminescu în acest mandat! Nu se va ajunge în instanță cu contestațiile”





Primarul Cosmin Andrei pare să știe ceva ce nu mai știe nimeni din Botoșani și susține că la licitație pentru reluarea lucrărilor de modernizare a Teatrului Mihai Eminescu cele trei asocieri de firme care au depus oferte nu se vor contesta până în instanță.

Proiectul este estimat la 12 milioane euro cu tot cu TVA și pentru el Primăria Botoșani trebuie să contracteze un credit de aproape 8 milioane euro.

În emisiunea Dialog Deschis de la Tele M, primarul Cosmin Andrei a promis, din nou, că Teatrul Mihai Eminescu va fi finalizat în acest mandat.

”Finalizez Teatrul Mihai Eminescu în acest mandat, așa cum am promis. Nu se va ajunge în instanță cu contestațiile… Finalizăm Teatrul Eminescu cel mult în decembrie 2023”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Pe lâng licitația de 36 milioane lei fără TVA pentru continuarea lucrărilor de modernizare a Teatrului, Primăria trebuie să mai organizeze una de două milioane lei, fără TVA, pentru dotări.