Prima pagină » Sfaturi cum sa faci economie pe internet
Economic Știri locale

Sfaturi cum sa faci economie pe internet

In ziua de astazi este parca mai util si mai important decat oricand sa stii sa iti gestionezi cat mai bine banii de care dispui. In prezent exista o multime de activitati care iti pot consuma foarte usor bugetul, multe dintre ele facandu-se direct pe internet. De aceea este esential sa stii cum sa economisesti bani in viata de zi cu zi. In randurile urmatoare vreau sa iti prezint cateva sfaturi care te vor ajuta sa salvezi ceva bani pe internet.

Cum sa economisesti bani pe internet?

Daca esti tipul de persoana care navigheaza mult timp pe internet si chiar efectueaza multe plati online atunci cu siguranta iti vor fi foarte utile sfaturile pe care ti le voi da in continuare. Asadar, daca vrei sa faci economie pe internet tine cont de urmatoarele lucruri:

  • Profita de bonusuri si oferte
  • Cumpara de la magazine cu livrarea gratuita
  • Foloseste comparatoarele online de preturi
  • Fa-ti un card bancar fara comisioane

Profita de bonusuri si oferte

Indiferent de natura produselor sau serviciilor la care ne referim e clar ca trebuie sa profiti de oferte si promotii ori de cate ori acestea apar. Acest lucru se aplica chiar si pentru pasionatii de jocuri de noroc online, de exemplu, care pot profita de bonusuri la depunere astfel incat sa nu fie nevoie sa depuna prea multi bani pentru a se putea distra.

Daca vrei sa profiti si tu de o astfel de oferta iti recomand sa vezi ce cod bonus Unibet trebuie sa introduci pentru a incasa unul dintre cele mai bune bonusuri de pe piata.

Tot la capitolul oferte pot fi incluse si diferitele promotii lansate de magazinele online – reduceri reale de preturi, pret mai bun la cumpararea mai multor produse, coduri pentru discount, carduri de fidelitate cu diferite beneficii etc.

Chiar daca la o prima vedere reducerile de pret si economiile pe care le faci nu sunt semnificative trebuie sa ai o gandire pe termen lung. Daca procedezi astfel de fiecare data cand faci cumparaturi pe internet vei vedea ca la sfarsitul lunii suma economisita este una destul de buna, pe care o poti folosi in alte scopuri.

Cumpara de la magazine online cu livrarea gratuita

Un alt mod foarte bun prin care poti salva destul de multi bani este acela de a profita de livrarea gratuita a comenzilor pe care le efectuezi. In ziua de astazi multe dintre magazinele online ofera transport gratuit, ceea ce evident reprezinta un mare avantaj pentru clienti.

Orienteaza-te catre site-urile la care nu este nevoie sa platesti bani in plus pentru livrarea produselor dorite. In astfel de situatii iti este foarte util un card bancar, fiindca sunt multe site-uri care iti acorda transportul gratis daca platesti online, in avans.

De asemenea, la unele magazine online livrarea este gratuita in cazul in care comanda ta depaseste o anumita valoare. Evident, nu trebuie sa cumperi mai multe produse decat ai nevoie doar pentru a beneficia de acest avantaj. De multe ori insa, daca te afli aproape de acea suma limita este o idee buna sa mai adaugi in cos un produs ieftin din oferta, fiindca oricum in caz contrar ai fi platit acea suma de bani pentru transport.

Foloseste comparatoarele online de preturi

Pe internet exista o multime de magazine online si evident, la fel ca si in magazinele clasice, si intre aceste site-uri pot exista diferente importante de preturi. Acelasi produs il poti gasi mult mai ieftin pe alte site-uri. Daca verifici acest lucru de fiecare data cand vrei sa cumperi ceva poti economisi destul de multi bani.

In astfel de situatii iti vin in ajutor site-urile de comparare a preturilor (de exemplu compari.ro). Acestea reprezinta o unealta extrem de utila pe care te incurajez sa o folosesti. Pur si simplu trebuie sa introduci numele produsului pe care vrei sa il cumperi, iar respectiva platforma va “scana” site-urile de shopping online si iti va prezenta o lista cu cele mai bune preturi.

Asadar in prezent este extrem de usor sa cumperi de fiecare data produsul dorit la cel mai bun pret de pe piata.

Fa-ti un card bancar fara comisioane

In ziua de astazi bancile din Romania se intrec in oferte care de care mai interesante pentru atragerea clientilor. Daca si tu folosesti un card bancar pentru a efectua diferite plati online atunci ar trebui sa profiti de acest lucru si sa te orientezi catre un card cu zero costuri.

Exista numeroase astfel de oferte, trebuie doar sa te interesezi si sa aplici pentru un astfel de card bancar fara comisioane. In acest mod vei putea salva lunar destul de multi bani, tinand cont ca practic tranzactiile pe care le efectuezi nu vor fi taxate.

Pe langa cele prezentate anterior, daca vrei sa faci economii pe internet o idee buna este sa iti tii evidenta cheltuielilor intr-o aplicatie sau pur si simplu intr-un document. Astfel poti vedea la finalul lunii pe ce ai cheltuit banii si cum ai fi putut fi mai econom in aceasta perioada.

In concluzie exista suficiente metode in ziua de astazi prin care poti sa economisesti bani in mediul online. Iti recomand sa le iei in considerare deoarece vei avea numai de castigat.