Prima pagină » Val de durere în familia Prodalcom după decesul lui Nicu Catană: ”Una dintre inimile companiei a cedat”
Știri locale

Val de durere în familia Prodalcom după decesul lui Nicu Catană: ”Una dintre inimile companiei a cedat”



Decesul omului de afaceri Nicu Catană, unul dintre fondatorii companiei Prodalcom Vorona, a provocat un șoc în mediul de afaceri din Botoșani și în rândul tuturor celor care l-au cunoscut pe acesta.

Într-o postare pe pagina de Facebook a companiei Prodalcom s-a transmis un mesaj din partea familiei închegate în jurul acestei fabrici prin care se manifestă durerea provocată de trecerea în neființă a lui Nicu Catană.
Trupul neînsuflețit al lui Nicu Catană va fi depus în seara aceasta, după ora 21.00, la biserica din satul său natal, Vorona Mare, iar înmormântarea va avea loc joi, slujba fiind oficiată la aceeași biserică.



”Una dintre inimile companiei a cedat în dimineața aceasta și prin urmare, acționarul Nicu Catană a murit. E genul de veste care pentru noi e aproape imposibil de acceptat.

Compania noastră era dependentă de optimismul și bucuria lui.

Ne place să credem că am fost și suntem o mare familie la Prodalcom, iar atunci când un membru atât de iubit al familiei pleacă, simți că ceva nu se potrivește în puzzle-ul de ansamblu.

Dincolo de durerea noastră, suntem recunoscători pentru munca lui și pentru că ne-a fost dat să îi fim alături, să învățăm de la el și să ne bucurăm de reușitele pe care le-am avut împreună”, a transmis compania Prodalcom.